vesti24.mk

Tag : Археолог

СВЕТ

Туристи од целиот свет ќе дојдат во Босна да го видат ова: Погледнете што откри овој археолог

Ferad Aruc
Археологот Семир Османовиќ тврди дека пронашол необична карпеста форма во обилк на совршена топка во шумата кај Завидовиќ ( Босна и Херцеговина) и верува дека