vesti24.mk

Tag : Асмир Алиспагиќ

МАКЕДОНИЈА

Шест години затворска казна за убиецот на малиот Алмир

Ferad Aruc
Кумановскиот суд му изрече 6 години затворска казна на 30 годишниот Бобан Илиќ кој со своето возило на 25 јуни 2016 година го усмрти четиригодишниот