vesti24.mk

Tag : без работа

ВЕСТИ

За народот поважно е што 60 илјади граѓани останаа без работа за една година, од тоа што толку наводно гласале за Ким Ил Заев

admin
Само во нашата држава училниците наместо за учење се користат за партиско гласање. Денес видовме како СДСМ организира избори, преку брутална злоупотреба на партиските и...