vesti24.mk

Tag : “Брезичка”

ЖИВОТ

Скандал во детската градинка “Брезичка”, снимено видео на кое се гледа како наставничката ги малтретира децата

Ferad Aruc
Скандал во детска градинка ,, Брезичка” во Бургас. Учителките ги малтретираат 5 годишните дечиња. Случајот го забележале родителите откако децата се жалеле на односот на