vesti24.mk

Tag : важи за една од најубавите девојки

ЗАБАВА

Босанката која го полуди светот, важи за една од најубавите девојки во БиХ

Ferad Aruc
Девојката што ќе ја видите во продолжение на фотографиите е вистинска бомба. Станува збор за Андреа Бачиќ од Мостар која има 21 година и стуидира