vesti24.mk

Tag : вибер

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Вибер воведува нова опција, сигурно ќе ви се допадне

admin
Вибер најави глобално претставување на новата функција, која би требало на корисниците да им го олесни организирањето. Се работи функција под назив „My Notes“, со...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Вибер воведе нова услуга: Многу е корисна, но не е бесплатна

admin
Апликацијата Вибер воведе нова услуга – „Вибер локален број“, што ќе биде посебно корисна за оние кои често патуваат. Опцијата овозможува корисникот да избере локален...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Пристигна ноќниот режим на Вибер: Корисниците задоволни, но не можат сите да го користат

admin
„Вибер“ вчера официјално ја пушти новата верзија на апликацијата со една значајна промена, ноќен режим, односно опција за прилагодување на изгледот на интерфејсот со темни...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Грешка која може многу да ве чини: Ова сите го правиме на Вибер

admin
Вибер денес стана широко распространета апликација, а ја користат милијарда луѓе во сите краеви на планетата. Но, не е се така сјајно кога станува збор...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Не ви стигнуваат или ви доцнат пораките на Вибер? Еве како да го решите проблемот!

admin
Доколку Вибер звукот не ви се слуша при дојдовна порака потребно е да отворите Settings, па да влезете во менито Applications. Пронајдете Вибер и влезете...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Вибер има нова опција, еве како може да ја користите

admin
Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна. Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Престанете да го правите ова: На Вибер можете лесно да бидете прислушкувани

admin
Вибер е една од најшироко распространетите апликации за четување, а дневно ја користат милиони корисници од сите делови во светот. И покрај тоа што ни...