vesti24.mk

Tag : Воведение на Пресвета Богородица

ВЕСТИ

ИМ ПОМАГА НА ЖЕНИТЕ ШТО НЕМААТ ДЕЦА- еве што треба да направите на денешниот голем празник посветен на мајките

admin
Православната црква на 4 декември одбележува еден од најголемите празници посветени на мајката Божја, Воведение на Пресвета Богородица. Овој ден во црквениот календар е обележан...