• Home
  • вода за пиење

Tag : вода за пиење

Uncategorized СВЕТ

Светски аларм, апокалипса која му се заканува на целиот свет: Остануваме без вода за пиење…

Ferad Aruc
Јужноафрикански Кејптаун е првата метропола во која што чешмите целосно ќе пресушат во април оваа година, а во голема опасност се и други повеќемилионски градови.
Uncategorized

„Најдобро е да се употреби до…“: Дали амбалажираната вода има рок на траење?

admin
Доколку не сте го отвориле шишенцето, векот на траење на водата е бесконечен и водата е безбедна за пиење, објаснуваат експертите. Секако, условот е водата
Uncategorized

Зошто водата е идеалниот пијалак?

admin
Водата ја регулира телесната температура, ги пренесува хранливите материи и кислородот и помага во исфрлувањето на токсичните материи од телото. Сепак, повеќето од нас не