vesti24.mk

Tag : ГДУ

МАКЕДОНИЈА

ГДУ: Реформите се потребни за благосостојбата на граѓаните, а не заради нечија политичка суета

Ferad Aruc
„Претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер турнејата низ шесте балкански земји што се надвор од Европската унија ја започнува денеска од Македонија. Онаа Македонија која...