vesti24.mk

Tag : Голема Албанија

БАЛКАН ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

АЛБАНСКИОТ ПРИНЦ ЛЕКА: Западна Македонија треба да влезе во голема Албанија, како уставна монархија!

Ferad Aruc
Албанскиот принц Лека Зогу Втори предложи Албанија и Косово да се обединат како една монархија, како што потенцира, бидејќи на тој начин националното единство би
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Љубчо Георгиески смета дека Западна Македонија треба да биде дел од Голема Албанија

Ferad Aruc
Поранешениот политичар кој на дугме, односно повик се појавува во критичните моменти за македонската политика и одигрува секогаш погубна улога повторно се јави. Сега сака