vesti24.mk

Tag : Градоначалник

ВЕСТИ

Сопругата на градоначалникот на Гевгелија Сашо Поцков, добивала тендери под притисок на сопругот

admin
Дали Поцков вршел притисок неговата сопруга да ги зема тендерите во Општина Гевгелија?, ова го прашува порталот Сигнал и Имфомакс. Сопругата на градоначалникот на Гевгелија, Бети
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Велешкиот градоначалник ги набркал коњанците од „Илинденски марш“ под отворено небо на невреме!

Ferad Aruc
Велешкиот градончалник, кадар на СДСМ решил своите фрустрации од неговото незаконско и несмасно работење да ги лечи на тој начин што на припадниците на коњаницата