vesti24.mk

Tag : Граничен премин Дојран

Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Долги задржувања на граничните премини „Богородица“ и „Дојран“ и сообраќај со зголемен интензитет надвор од градовите

admin
На граничните премини „Богородица“ и „Дојран“ има зголемена фреквенција на возила и времето на чекање е до 50, односно 30 минути, наведуваат од Авто-мото сојузот