vesti24.mk

Tag : Данска

Uncategorized

Политичарка од Данска со голи фотографии привлекува гласови од граѓаните

Ferad Aruc
Никита Клеструп е политичарка, но не онаква како што Вие би ја замислиле. Таа доаѓа до Данска и е можеби најубавата и најзгодната политичарка која...
ВЕСТИ СВЕТ

Во оваа држава штом се родиш имаш 20.000 евра на сметка

Ferad Aruc
После скоро пет години негативни каматни стапки, данските домаќинства се побогати од било кога, а ако се суди по податокот дека штедењето на граѓните во...