vesti24.mk

Tag : Дејан Трајковски

ВЕСТИ

Трајковски: Грешката на извршната власт досега со глава ја платиле 1.300 лица, ќе ја платат уште толку до смирување на пролетниот бран

admin
12.04.2021. Кој можеше да помисли дека Македонија ќе ја надмине дури и Белгија според кумулативниот број на починати на милион жители? Италија и Словенија ги...
ВЕСТИ

Професор Трајковски: Никогаш не е доцна за акција, но очигледна е стратегијата на здравствените власти да не го сопираат заразувањето, туку да ја зголемуваат прележаноста

admin
Професорот по теоретска механика, Дејан Трајковски, кој на дневна основа статистички ги следи сите официјални информации поврзани со коронавирусот на својот Фејсбук профил пишува дека...