vesti24.mk

Tag : дланки

ЗАБАВА

Вашите дланки се секогаш топли – еве што кажува тоа за вас!

admin
Температурата на дланките покажува дали некој е дарежлива личност со топло срце или студена и себична. Најновото истражување покажува дека срдечните личности, подготвени за разговор
Uncategorized

Верувале или не, тајната на вашиот успех се крие во прстите

admin
Фрустрациите се пројавуваат тогаш кога некој ја работи професијата којашто не му одговара на типот на личност. Сето тоа носи незадоволство, зарем не? Според поранешните