• Home
  • Докторка

Tag : Докторка

ЗАБАВА

Докторка Билјана Николова нудела сексуални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

Ferad Aruc
Билјана Николова – Траск е докторка од Австарлија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии. Таа на еден од
ЗДРАВЈЕ

Најчеста причина за рак за која никој не зборува – докторка открива како да ја проверите киселоста во желудникот

admin
„Ниската киселост во желудникот е водечки извор за појава на рак на желудникот и други хронични заболувања. Ризикот за развој на овие болести го влошува
СВЕТ

Докторка заклучила пациентка – не сакале да и дадат лекови

admin
Докторка во Домот на здравството во белград направила вистински хаос кога во својата ординација држела заклучена пациентка. Се работи за Александра лазовиќ од Белград која