vesti24.mk

Tag : донирање

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Прв Донаторски кружок во организација на „Конект“

admin
Конект верува во заедница на одговорни индивидуалци и бизниси. Затоа 10 години работиме на поддршка на паметното донирање и филантропијата. За Конект, донацијата е алатка...
МАКЕДОНИЈА

Дебранец од САД донираше возило за собирање смет за градот Дебар

Ferad Aruc
Комуналното претпријатие од Дебар во иднина сметот ќе го собираат со специјално возило, донација на нивниот сограѓанин Латиф Цами, кој подолг период живее во САД....