• Home
  • Драган Таневски

Tag : Драган Таневски

ЖИВОТ

Вистинска приказна од еден таксист во Скопје: Немав појма дека жена може толку да сака…

Ferad Aruc
– До каде? – До Сити мол – Ти не си тој писателот, Драган Таневски? – Да, јас сум… – пријатно ме изненади таксистот. Немаше повеќе