• Home
  • Драги Рашковски

Tag : Драги Рашковски

Uncategorized

Кој е Драги Рашковски, новиот генерален секретар на владата

admin
Универзитетскиот професор Драги Рашковски на денешната прва Владина седница е именуван за нов генерален секретар на Владата. Драги Рашковски е доктор на правни науки, доцент