Tag : дрва

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Татко на седум деца од Берово завршил во затвор, за една количка дрва

Ferad Aruc
Четири дена одлежал во штипскиот затвор за украдена една количка дрва. Ова е казната која ја добил Рушид од Берово, кој соочен со немаштијата и