Tag : Дрејк

СВЕТ

Што направи раперот Дрејк откако дозна дека неговата собарка во хотелот патува 4 часа за да ги прехрани своите 5 деца? (ВИДЕО)

Ferad Aruc
63-годишна собарка, која работи во хотел во Мајами го добила најголемото изненадување во животот кога светски познатиот рапер Дрејк и подарил 10.000 долари за шопинг