• Home
  • Државен врв

Tag : Државен врв

МАКЕДОНИЈА

Како заврши координативниот состанок на државно-политичкиот врв – учесниците не откриваат детали

Ferad Aruc
Петчасовната координативна средба на државнно-политичкиот врв е оценета како информативен и конструктивен состанок за предлозите на медијаторот на Обединетите нации Метју Нимиц за решавање на