• Home
  • Државна изборна комиси

Tag : Државна изборна комиси

МАКЕДОНИЈА

Собранието денеска ќе го разгледува барањето за избор на нови членови на ДИК

Ferad Aruc
Собранието на денешната седница ќе го разгледа предлогот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, за објавување јавен оглас за избор на нови членови на ДИК.