• Home
  • државни празници

Tag : државни празници

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Понеделник е неработен ден – следуваат уште два продолжени викенди до крај на годинава

admin
Понеделник (23 октомври-Ден на Македонската Револуционерна Борба) е следниот неработен ден за сите граѓани на државава. Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен. Нареден