• Home
  • Државјанство

Tag : Државјанство

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Во Македонија евидентирани околу 600 лица без државјанство

admin
Потреба за менување одредени законски решенија, поедноставување на процедурите за впишување во матичната книга на родените, меѓуинституционална соработка, и поефикасна работа на терен за откривање
Uncategorized ВЕСТИ СВЕТ

„СПАЈДЕРМЕН“ од Африка спаси детенце од сигурна смрт (ВИДЕО)

admin
Младиот имигрант од Мали, Мамаду Гасама, стана херој во очите на светската јавност откако се искачи по фасадата на зграда во Париз за да спаси