Tag : Дубаи

Uncategorized

ЗА МАЛКУ ЌЕ СТАНЕВ ПРОСТИТУТКА: Девојки внимавајте на овие работи кога барате работа во странство

Ferad Aruc
Наша редовна читателка, која живеела и работела во Дубаи се реши да ни ја раскаже нејзината приказна за нејзината работа во странство. Поради чувствителноста на
Uncategorized

Глетка како во рајот – Дубаи гради уште два вештачки острови (видео)

admin
Дубаи планира да вложи 1,7 милијарди долари во проект за насипување на два вештачки острови од двете страни на луксузниот хотел „Бурџ ал Араб“. Новиот