vesti24.mk

Tag : Дубровник

БАЛКАН ВЕСТИ

Одвратни пораки што малолетничка ги добива на Фејсбук: „Сега немаш ниту мајка, останата си сама“

admin
Дубровник го потреce приказната за насилство помеѓу врсниците. Последниве два дена во тој град се шират и одвратни пораки кои ги добива девојче по смртта
БАЛКАН

Македонец прогласен за најдобар хирург во Хрватска

Ferad Aruc
Толку човечност, великодушност и емпатија спрема пациент одамна немам видено. Ме оперираше и мене и моите двајца браќа, душа од човек. Многу ви благодарам докторе.