• Home
  • Дукаѓин Липа

Tag : Дукаѓин Липа

ЗАБАВА

Жените полудеа по таткото на славната пејачка од Косово

Ferad Aruc
За 22 годишната Дуа Липа која влече косовски корени не треба да додаваме ништо посебно, бидејќи таа успешно се докажува како музичка ѕвезда. Музичките способности