vesti24.mk

Tag : Ебај

ЗАБАВА

На онлајн страната eBay се појави чуден оглас за продажба на автомобил со фотографија каде девојка орално задоволува маж

Ferad Aruc
Несекојдневна реклама за половно жолто Ферари ги шокираше корисниците на eBay, страната за онлајн купување, кои очекувале вообичаена реклама за продажба на автомобили, всушност гледале...