• Home
  • Евровизија македонија

Tag : Евровизија македонија

Uncategorized

Јана вака изгледа на црвениот тепих пред Евровизија. ВИДЕО:

admin
Пред официално започнување на Евровизија 2017 вчера се направи прата проба во Киев. Натпреварувачите прошета по црвениот тепих по повод официално отварање на настапот. Нашата