• Home
  • Европски центри

Tag : Европски центри

СВЕТ

Ова се европските центри на дрогата: Улиците се полни со наркотици, но еден град е мека на кокаинот (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Неодамна европската Агенција за борба против дрогата објавила најнов извештај за 2017. година, со листа од градови во ЕУ во кои најмногу се консумира кокаин,