vesti24.mk

Tag : Евро интеграции

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Јохнес Хан: И како Северна Македонија во ЕУ дури по 25-30 години

Ferad Aruc
Први на листата се Србија и Црна Гора, 25 до 30 години подоцна во пакет би можеле да влезат Албанија и Македонија, додека Косово и