• Home
  • Единствена Македонија

Tag : Единствена Македонија

МАКЕДОНИЈА

„Единствена Македонија“ го предупреди Талат Џафери

Ferad Aruc
Единствена Македонија“ изразува вознемиреност од, како што велат, заканувачката изјава на Талат Џафери дека Законот за употреба на јазиците не може да има иста судбина