• Home
  • ЕДИНСТВЕНА ОДРЕДНИЦА

Tag : ЕДИНСТВЕНА ОДРЕДНИЦА

МАКЕДОНИЈА

Неразбирливо ми е зошто за власта е прифатлива единствената одредница која не претполага компромис и на грчка страна

Ferad Aruc
Пред новата средба на преговарачите со посредникот Нимиц повторно се лицитира со имиња за Република Македонија. Двете страни изразија подготвеност за компромис во наоѓање решение