vesti24.mk

Tag : Екатерина Захариева

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА СВЕТ

Бугарија доставила над 30 страници со забелешки за учебниците по историја во Македонија

Ferad Aruc
Бугарија достави над 30 страници со забелешки на учебниците по историја во Македонија, изјави бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи Екатерина Захариева. На пратеничко