• Home
  • екатерина

Tag : екатерина

ЖИВОТ

(ВИДЕО) Екатерина ги има најдолгите нозе на светот

Ferad Aruc
Русинката Екатерина може да се пофали со еден интересен рекорд. Таа ги има најдолгите нозе на светот. Едната 132,2, а другата 132,8. Погледнете го видеото.