vesti24.mk

Tag : економија

БИЗНИС МАКЕДОНИЈА

Најава за повисоки цени за дизелот, водата, цигарите – што не чека во 2018!

Ferad Aruc
По најавите дека од 2018 година ќе се зголеми цената на дизелот, водата, цигарите, транспортот … економскиот тим од Владата со смирувачки тонови во јавноста
Uncategorized

Надлежните институции ќе изработат Програмa на економски реформи

admin
Министерството за финансии го отвора процесот за изработка на Програма на економски реформи, за периодот од 2018 до 2020 година. „Овој документ ќе претставува основа