• Home
  • експеримент

Tag : експеримент

ВЕСТИ

Eксперимент кој го открил патот до бесмртност: Еве зошто јавноста сепак останала згрозена

admin
Свинските мозоци прв пат биле успешно зачувани во живот надвор од телото за време на новиот контроверзен експеримент кој на луѓето еден ден ќе им
АВТОМОБИЛИ

Скандалозно: Германските автомобилски гиганти спонзорирале опасни експерименти врз луѓе!

Ferad Aruc
Една истражувачка европска организација која што била финансирана од германските производители на автомобили, спонзорирала научни експерименти врз луѓе за влијанието на азот-диоксидот, гас кој се