vesti24.mk

Tag : Експлозив

СВЕТ

Интерпол тревога: Украден камион со 34 тони експлозивна хемикалија

Ferad Aruc
Камион со приколка и со над 33 илјади килограми експлозивен материјал бил украден во Белгија. Ова предизвика голема паника во цела Европа. Поради кражбата на