• Home
  • експресни патишта

Tag : експресни патишта

Uncategorized

Нови експресни патишта во Македонија!

admin
Во Македонија се градат нови експресни патишта. Земјава добива стотици километри квалитетна инфраструктура. Ова ќе обезбеди побрз транспорт, пониски трошоци, зголемена конкурентност за компаниите, пишува