• Home
  • екстремни студови

Tag : екстремни студови

Uncategorized

Ледено доба во САД: Вонредна состојба: Луѓе пронајдени замрзнати, температурите никогаш пониски

Ferad Aruc
Новата година во поголемиот дел на САД започнала со екстремни студови, некаде и рекордни, кои одложиле и некои прослави, а неколку смртни случаи се поврзуваат