• Home
  • електронсјко плаќање

Tag : електронсјко плаќање

МАКЕДОНИЈА

Нови, модерни наплатни станици и електронско плаќање – цената на патарините ќе остане иста

Ferad Aruc
Нови наплатни станици, и електронско плаќање патарина. Во 2018 година коченно ќе почне да се применува новиот, модерен начин на работа по макеоднските патишта. На