• Home
  • Елефтери ОРА

Tag : Елефтери ОРА

МАКЕДОНИЈА

СКАНДАЛ: Грчки весник со карта за поделба на Македонија на насловна страна (ФОТО)

Ferad Aruc
“Решение е една граница со Србија“, грчкиот весник “Елефтери ОРА”, во неделното издание од 21 јануари на насловната страница објавува мапа за поделба на Македонија