• Home
  • Елизабета Канчевска Милевска

Tag : Елизабета Канчевска Милевска

МАКЕДОНИЈА

Ивона Талеска на суд на 19 февруари за затајување данок

Ferad Aruc
Ивона Талеска, обвинета во случајот „Тифани“ кој што го отвори специјалното јавно обвинителство, треба да се појави на суд на 19 февруари, додека судењето за