• Home
  • Ели Дерби

Tag : Ели Дерби

ЗАБАВА

Влијателна блогерка сакала бесплатно сместување во хотел, но сопственикот се изнервирал и неговиот одговор го запалил интернетот

Ferad Aruc
Ели Дерби, ирска јутјуберка и блогерка, се обидела да ја искористи својата интернет слава и да си обезбеди бесплатно сместување во хотелот во Даблин. Љубезно