• Home
  • Елцин Сангу

Tag : Елцин Сангу

ЗАБАВА

Ново видео од Дефне и Омер – овојпат жените наполнија очи од голиот ерген

admin
Пред премиерата на 10-ти ноември на филмот „Време за среќа“ со Бариш Ардуч и Елцин Сангу, нам познати како Дефне и Омер, се појави и
ЗАБАВА

Пукна тиквата: Омер ја откачи Гупсе?!

admin
Познато е дека турскиот убавец Бариш Ардуч работи на новиот филм во колешката Елцин Сангу, насловен „Те молам не оди“. Тие често објавуваат фотографии во