• Home
  • Елчин Сангу

Tag : Елчин Сангу

ЗАБАВА

Омер и Дефни објавија нови фотографии од снимањето на филмот „Време за среќа“

admin
Новиот филм „Време за среќа“, во кој глумат турски актери Бариш Ардуч и Елчин Сангу и кој ја освоија публиката, ќе ја има својата премиера