Tag : Ел Чапо

СВЕТ

Ел Чапо има халуцинации во затворот во Њујорк, тврдат неговите адвокати

admin
Адвокатите на мексиканскиот нарко бос Хоакин Гузман, познат како „Ел Чапо“ тврдат дека се влошува неговото ментално здравје во американскиот федерален затвор во Њујорк поради