• Home
  • Емилиј Емина Јаховиќ Сандал

Tag : Емилиј Емина Јаховиќ Сандал

ЗАБАВА

Емина Јаховиќ со години го криела нејзиното вистинско име – вака се вика навистина

admin
Кога пред една деценија се појави на естрадната сцена, девојката од Нови Пазар сакаше да биде што поефектна. Затоа одлучила да избере уметничко име кое