• Home
  • Емир Шкријељ

Tag : Емир Шкријељ

БАЛКАН

Овој студент даде брутално искрен одговор за кој говори цел Балкан

Ferad Aruc
На социјалните мрежи се шири фотографија од момче кое даваше изјава за подгорички Вијести5. И веројатно целата работа би била заборавена ако за занимањето на